Kolesarsko potovanje Francija 7. dan

Odločitev za hotel je bila dobra, saj sva bila zjutraj bolj spočita, odpadlo pa je tudi dolgotrajno pospravljanje in zlaganje.

Najprej sva se odpravila v trgovino, eno redkih, ki je bila odprta v nedeljo, in nabavila stvari za cel dan, saj je danes sicer vse zaprto.

Prazna embalaža, da sva se vsaj malo olajšala dodatne teže. Ne, nisva pojedla in spila, samo preložila.

Nato sva nadaljevala ob Rhoni. Prvi del je bil ob precej prometni cesti, kar pa se je izkazalo, da je pravzaprav dobro, saj v nedeljo dopoldne skoraj ni bilo prometa in sva bila hitro čez nevaren odsek.

Nato sva malo odvila v klanec in naprej po lepih singlcah.

Singla1, posuta s tenisitom
Singla2 skozi gozd

Danes sva načrtovala krajši dan, tako da sva po par urah že razmišljala o kampu, ki sva ga že včeraj označila v glavah in poiskala na zemljevidu. Vseeno pa je bilo do tam še kar nekaj kilometrov.

Reka Rhona prečka veliko zanimivih mostov

Očitno pa je v tem srednjem delu namenjena tudi drugemu prometu.

Rečna kontejnerska ladja

Končno se je prikazal kamp. Ker pa je bila šele 14 ura in nedelja, je bila tudi recepcija zaprta. Tako sva si kar sama poiskala parcelo nedaleč od bazena in si v miru privoščila kosilo.

Končno par urc za počitek

Bazen pa omenjam tudi zato, ker zadnjič projekt lepljenja blazine ni uspel in sva tokrat ponovila vajo. Uspela sva najti dve mini luknjici in jih zakrpati. Držite pesti. Upam, da bo sedaj držalo in bo spanec bolj miren.

Zalepljeno
Kopalke pozabila doma, ampak važne so noge.

Še dodatek glede vremena. Vsak dan je sončno in vedno bolj vroče. Danes je tukaj 33 stopinj. Na kolesu sploh nisva opazila, da je tako vroče, ker se ves čas premikava in še malce pihlja. Tukaj v kampu je pa vročina udarila na polno.

Pozdrav U&M

Bilanca dneva: 51 km, 2:50h, 180 vm

Misel dneva: Tudi midva sva si privoščila nedeljo po celotedenskem šihtu.